BURSE GRATUITE

BURSE GRATUITE PENTRU 20 DE PERSOANE CU DIZABILITĂȚI – CONCURS PÂNĂ LA 31 OCTOMBRIE 2020
Compania LINK group dorește să aloce 20 de programe de studiu online gratuite, prin platforma de învățământ la distanță, către persoanele cu dizabilități.
Scopul este acela de a susține acest grup de oameni în obținerea unei educații adecvate și a unui loc de muncă pe măsură.
Educația gratuită oferită prin intermediul acestor burse ajunge la suma de 40 000 Euro și va oferi programe de studiu la două instituții: LINK Academy și BusinessAcademy. Plănuim să distribuim programele în patru dintre țările unde instituțiile educaționale ce aparțin de LINK group operează, mai exact în Serbia, Bosnia și Herțegovina, România și Republica Moldova. Din numărul total de 20 de burse acordate șase sunt dedicate României și Moldovei. Scopul nostru este să oferim persoanelor cu dizabilități o șansă să obțină cunoștințe practice în domeniile Business, Internet și IT, reușind astfel să își îmbunătățească poziția pe piața muncii, ceea ce îi va ajuta să devină o primă alegere a angajatorilor în momentul recrutării pentru multe dintre companiile care se ocupă de domenii moderne.
sholarship.jpg
Criterii:
Criteriul de bază și principal pentru alocarea școlarizării este o scrisoare de motivație. Aceasta ar trebui să conțină numele programului de la LINK Academy sau BusinessAcademy pe care ar vrea să-l parcurgă candidatul, apoi o explicație detaliată a motivelor care l-au determinat să concureze, ce dorește să obțină în acest fel și cum crede că acest fapt îi va schimba viața. Decizia cu privire la care candidatul va primi bursa se va lua în general pe baza sincerității și a motivelor descrise.
Condiția este să fie vorba despre o persoană cu dizabilități.
Candidatul trebuie să aibă domiciliul într-una dintre țările menționate: România sau Moldova.
Documentația:
Scrisoare de motivație – partea principală a documentației pentru concurs
Dovada dizabilității – adeverință de la medic
Copie după cartea de identitate
Copie după diploma de absolvire a învățământului primar, secundar sau superior.
TERMEN LIMITĂ
Concursul pentru Suport financiar 2020/21 este deschis și durează până la 31 octombrie 2020, iar numele câștigătorului va fi anunțat până la data de 5 noiembrie 2020.
Documentația pentru concurs se trimite la adresa de e-mail scholarship@link-group.eu. În subiectul e-mailului trebuie trecute următoarele: Școlarizare gratuită OSI – România sau Moldova (în funcție de țara candidatului).
Puteți găsi mai multe detalii despre aplicare și procesul de selecție aici.
Dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau clarificări, vă rugăm să ne contactați la adresa scholarship@link-group.eu
Vă mulțumim anticipat!
Toate cele bune,