Distribuire a pachetelor cu produse de igienă- Dej

Primăria Municipiului Dej anunță demararea procesului de în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate- POAD-2014-2020 – pe liste suplimentare, începând cu data de 27 septembrie 2021.
Produsele vor fi distribuite către categoriile de persoane defavorizate, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) nr. 223/2014, astfel:
persoanele dependente cu HANDICAP GRAV FĂRĂ ASISTENT PERSONAL în baza certificatului de încadrare în grad de handicap valabil
persoanele dependente cu HANDICAP ACCENTUAT în baza certificatului de încadrare în grad de handicap valabil
Pachetele se eliberează beneficiarilor, in limita stocului disponibil, pe baza documentului de identitate şi pot fi ridicate de la depozitul situat la subsolul pieței Agroalimentare din zona centrală, zilnic de luni până vineri, între orele 09:00-14:00.
Fiecare beneficiar primește o cutie care conține următoarele produse: periuță de dinți, pastă de dinți, săpun lichid, șampon copii, șampon adulți, detergent pentru rufe colorate și pentru rufe albe.
Se distribuie pachete cu produse alimentare de la Uniunea Europeană
2. Primăria Municipiului Dej anunţă demararea procesului de distribuire a ajutoarelor alimentare în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate- POAD-2014-2020.
Produsele vor fi distribuite către categoriile de persoane defavorizate, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) nr. 223/2014, astfel:
1. membrii familiilor beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
2. membrii familiilor şi persoanele singure cărora le este stabilit dreptul la un venit minim garantat, acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare;
Pachetele se eliberează beneficiarilor, pe baza documentului de identitate şi pot fi ridicate de la depozitul situat la subsolul pieței Agroalimentare din zona centrală, zilnic de luni până vineri, între orele 09:00-14:00.
Fiecare beneficiar primește o cutie care conține următoarele produse alimentare: 5 kg făină albă de grâu, 4 kg făină de mălai, 2 pungi de 400 de grame de paste făinoase, 4 litri de ulei, 2 kg de zahăr, 4 kg de orez, 5 cutii de 300 de grame de conservă carne de vită şi 3 cutii de 300 de grame de conservă carne de porc, 5 cutii de 200 de grame de pateu de ficat de porc, 2 borcane de 720 ml de compot de fructe, 1 borcan de 360 de grame de gem de fructe și 1 borcan de 360 de grame gem de fructe dietetic