COMUNICAT Asistență Socială Turda

Direcția Asistență Socială Turda
COMUNICAT
Începând cu data de 30.01.2023 se vor acorda pachetele alimentare de la UE tranșa V, pentru persoanele/familiile cu domiciliul in Turda, aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente (persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, care nu beneficiază de îngrijire în servicii sociale în regim rezidenţial, publice sau private ), definite conform OUG 84/2020 şi în alte situaţii asemănătoare stabilite prin anchetele sociale şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate, precum şi persoanele care locuiesc în aşezările informale, astfel:
Din data de 06.02.2023 se vor acorda pachetele alimentare pentru adulții cu dizabilități (handicap grav si accentuat) , precum și celorlalte categorii enunțate (situații critice, situații de vulnerabilitate etc) mai sus, in limita stocului existent.
Distribuirea produselor se va face pe str. Aurel Vlaicu nr. 3 (fostul Liceu Dr. I. Rațiu – lângă primărie) după următorul program:
Luni-Joi între orele 08.00-13.00 si Vineri 08.00-12.00
Beneficiarii se vor prezenta în vederea ridicării pachetelor, în timpul programului, având asupra lor actul de identitate valabil si certificatul de incadrare in grad de handicap (copie + original) unde este cazul.
De asemenea, având in vedere greutatea pachetului cu alimente , de peste 25 kg., beneficiarii eligibili sunt rugați să vină insotiți de persoane care să ii ajute la transportarea acestor pachete.
Pentru informații suplimentare , vă puteți adresa Direcției de Asistență Socială Turda, str. Dacia nr. 1 sau la nr. de tel. 0738772192.