la Cinema Victoria Cluj-Napoca are loc proiecția accesibilizată pentru persoane cu deficiențe de vedere, De ce mă cheamă Nora când cerul meu e senin (regia. Carla Teaha).

Pe 3 decembrie (duminică), la ora 15.00, de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, la Cinema Victoria Cluj-Napoca are loc proiecția accesibilizată pentru persoane cu deficiențe de vedere, De ce mă cheamă Nora când cerul meu e senin (regia. Carla Teaha).
Descrierea audio a filmului este disponibilă gratuit pe aplicația de mobil MovieReading, iar spectatorul trebuie să folosească căștile personale.
Persoanele cu deficiențe de vedere pot beneficia de o reducere de tipul 2 bilete la preț de unul sau de gratuitate, în baza legii.
De ce mă cheamă Nora, când cerul meu e senin și pentru persoanele cu deficiențe de vedere. ✌️Așa că dacă ai ai în familie, printre prieteni sau cunoscuți persoane nevăzătoare ne-ar plăcea tare mult să le dai de veste.
❝Nora e un om care te învață să iubești viața. Deși e o scriitoare fascinantă, nu trebuie să-i fi citit poezia sau proza pentru a înțelege că ai în față un un superpersonaj. Are o lumină interioară care te atrage chiar dacă nu știi cine e.❞ – Carla-Maria Teaha, regizoare, ✍️ pentru Films in Frame.
ℹ Informații de transmis pentru participanți
☑️e necesar ca fiecare persoană să-și aducă propriul smartphone și căștile personale
☑️instalarea în avans a aplicației MovieReading pe mobil (disponibilă în App Store și Google Play). Selectați țara, apoi filmul @decemacheamanoracandcerulmeuesenin care se va regăsi apoi la secțiunea „filmele mele”.
☑️ în timpul proiecției, telefonul trebuie să fie pe mod avion, cu luminozitatea ecranului la minim și lock screen dezactivat.
☑️ microfonul telefonului să nu fie acoperit, pentru o bună sincronizare cu sunetul din sală.
👉Accesibilizare film: @fundatiacarteacalatoare
🎗Eveniment în cadrul proiectului 𝗖𝗶𝗻𝗲𝗺𝗮 𝗧𝗼𝗴𝗲𝘁𝗵𝗲𝗿, cu sprijinul Primăria Municipiul Cluj-Napoca, finanțat de Europa Cinemas, Creative Europe Media & Collaborate to Innovate #cinematogether