Întâlnire membri ANR Cluj la Dej

În atenția membrilor filialei Cluj a ANR din orașul Dej și împrejurimi. Miercuri, 27 martie între orele 10 și 12 organizăm o întâlnire cu membrii filialei în vederea actualizărilor documentelor și discutării diverselor probleme apărute în ultimul timp. Întâlnirea va avea loc în sala mare a Primăriei Dej.
Cei care doresc bilete de transport gratuite sunt rugați să sune la sediul filialei, 0264 590877 până în data de 25 martie orele 12, pentru a li se putea tipări și distribui biletele la data întâlnirii.
Acte necesare pentru eliberare rovinetă auto
– copie certificat de încadrare în grad de handicap și copie buletin persoană cu handicap ,iar pentru însoțitor copie buletin, carte și talon auto. Cererile se pot complete pe loc.
Pentru cei care optează pentru decont carburant auto în locul biletelor gratuite de transport sunt necesare: bonurile de combustibil auto nu mai vechi de șapte săptămâni, extras de cont pe numele beneficiarului. Pentru completarea și depunerea borderoului de decont în vederea încasării banilor vă ajutăm la fața locului. Pentru alte solicitări și nelămuriri nu ezitați să ne contactați.
Sume decont carburant auto- pentru gradul grav, 1500 de lei pe an în limita a 24 de călătorii, iar pentru gradul accentuat 750 lei în limita a 12 călătorii