Donații și Sponsorizări

Societatea Comerciala DARIAN DRS a donat 5 calculatoare Pentium 4 in valoare de 2.000 lei.

S-a mentinut colaborarea cu Lions Club astfel incat in cadrul proiectului „BatPro – „Calculator pentru nevazatori” au fost donate un numar suplimentar de 29 calculatoare adaptate nevoilor nevazatorilor.

S-a continuat colaborarea cu Liceul Special pentru Deficienti de Vedere Cluj conform protocolului de colaborare pentru o cat mai bună conlucrare în ceea ce priveşte scopul nostru comun. Mentionam ca ANR Cluj a sprijinit prin sponsorizări premierea elevilor implicati în diferitele activităţi organizate de cele două instituţii.

S-a mentinut protocolul de colaborare cu Grupul Şcolar ,,S.A.M.U.S” pentru efectuarea in mod gratuit a antrenamentelor echipei de goalball a filialei in sala de sport a liceului.

Cu sprijinul Arhiepiscopiei Ortodoxe , a clubului Lions cat si prin donaţiile făcute, a fost posibilă acordarea de cadouri de Paşte şi de Crăciun pentru  100 de copii nevăzători şi ai nevăzătorilor.

Domnisoara Balancan Fica-Ioana-Aurora  a donat filialei suma de 2.300 lei.

Lansari de carte in colaborare cu biblioteca judeteana « Octavian Goga » in functie de aparitiile editoriale ale autorilor nevazatori ;

Filiala a sponsorizat Liceul Special pentru Deficienti de Vedere Cluj prin acordarea premilor de sfarsit de an.

Filiala a sponsorizat cu suma de 5.00 lei concursul national de sah organizat Asociaţia Pontes.

CONTUL BANCAR ÎN CARE SE POT FACE DONAȚII:

RO02 RNCB 0106 0266 1555 0001 BCR Cluj
CUI 4723477